Kaikille Fontana-tuotteille yhteistä on korkea laatu, helppokäyttöisyys ja niissä esiintulevat aidot Välimeren maut. Fontana-perheeseen kuuluu joukko makuhermoja helliviä tuotteita Kreikasta ja muista Välimeren maista, esimerkkinä ainutlaatuinen Luomu Halloumi ja täyteläinen Luomu Feta. Tuotteita on sekä vähittäiskoon pakkauksissa kotona käytettäväksi että suurkeittiöpakkauksissa HoReCa-puolelle.

Klikkaa kuvastoja ja tutustu Fontanan vähittäiskaupan, suurkeittiön ja luomutuotteiden valikoimaan 

Fontana

Kasvava valikoimamme koostuu tällä hetkellä seuraavista tuoteryhmistä.

 

Juustot

Feta ja Halloumi juustot kuuluvat Kreikkalaiseen ja Kyproslaiseen keittiöön itsestäänselvyytenä. Tämän takia meillä löytyy nämä tuotteet todella laajalti. Fetajuusto on tietysti lampaan- ja vuohenmaidosta, Original fetajuuston lisäksi löytyy Luomu ja Laktoositon versio. Fetajuuston lisäksi meiltä löydät herkullisimmat halloumijuustot. Original halloumin lisäksi meillä on ilo myydä markkinoiden ainoaa Luomu halloumia. 

 

Streetfood – Pizzapohjat

Uusimpana tuoteryhmänä valikoimaamme on tullut leipätuotteet. Suurella suosiolla vastaanotetut pizzapohjat ovat kiviuunipaistettuja, tuoreita ja uniikisti myynnissä leipäosastolla. Tämän tuoreempaa ja aidon makuista pizzapohjaa ei kaupoista löydy! Uusimpina tuotteina valikoimassa Flatbread Naanita & Pocket Wrap.

 

Oliiviöljyt

Oliiviöljy valikoima koostuu kreikkalaisista Original ja Luomu öljyistä.  Pakkauskooissa laaja valikoima, 250ml – 5 L. Valikoimassamme on myös Clasíco oliiviöljy Espanjasta 250, 500 ja 750ml pakkauskoossa. Kaikki öljymme ovat happopitoisuudeltaan erittäin matalia ja siksi laadukkaita ja hyvänmakuisia.

 

Oliivit

Kaikki Fontana oliivit tulevat pohjois-Kreikasta ja ovat käsinpoimittuja tietysti. Tummat oliivit ovat lajikkeeltaan Kalamon ja vihreät Halkidiki, kuten Kreikassa yleensä. Sekä vihreät että tummat oliivit ovat saatavana kivellisenä ja kivettöminä. Valikoimassamme on myös luomu oliiveja sekä muutama täytetty oliivi, fetajuusto, valkosipuli sekä chili marinadi.

 

Säilykkeet

Maahantuomme montaa muuta herkkua oliivien ja oliiviöljyjen lisäksi. Auringonkuivatut tomaatit, grillatut kasvikset kuten artisokka ja paprika kuuluvat herkullisten tuotteidemme joukkoon. Olemme myös tuoneet punaisen pähkinättömän peston myyntiin.

 

Mehut

Valikoimassamme on myös aitoja Kyproslaisia mehuja kuudessa eri maussa. Tomaatti, kirsikka, viinirypäle, persikka ja omena, ananas ja mango sekä granaattiomena, omena ja viinirypäle.