RAE House Oy

Asiantuntemus, korkea laatu, luotettavuus ja yhteistyö

RAE House Oy on suomalainen perheyritys, perustettu vuonna 2007 ja sijaitsee Helsingissä, Munkkiniemessä. Yritys on keskittynyt myymään herkkutuotteita Välimerenmaista, varsinkin Kreikasta tai kuten paikalliset sitä kutsuvat Hellaksesta. Tuotteita tulee myös Italiasta, Espanjasta ja tietysti Halloumijuustot Kyprokselta.

Valikoimassa kaikki suosituimmat tuotteet kasvis, meze ja tapasruokailuun Suomessa. Ruokailussa erilaiset maut ovat tärkeitä, tuotteen tutkiminen ja maistaminen on ehdottoman tärkeää jotta saadaan maukkain tuote myyntiin Suomeen.

Tietysti haluamme toimia myös vastuullisesti ja eettisesti, sekä mahdollisimman ekologisesti. Olemmekin tuoneet lähes jokaisesta tuotteesta myös ekologisen luomu vaihtoehdon myyntiin. Kasvavassa valikoimassa on jo lähes sata tuotetta ja uutuuksia tulee jatkuvasti.

Meillä on tavoite tarjota jokaiselle paras kokemus Välimeren herkuista täällä Suomessa ja siksi olemmekin mukana paljon tapahtumissa ja pidämme maistatuksia kaupoissa niin sinäkin pääset tutustumaan tuotteisiin. Tuotteet löydät vähittäiskaupoista ja tietysti parhaista Välimerellisistä ravintoloista.

CORESSA

Palveleva liikelahjakkumppanisi!
Kaikki toimistosi tarpeet yhdestä paikasta.

Keskitä hankintasi, ja saat aikaa enemmän omaan ydinosaamiseesi

Tee hankintoja nopeasti ja vaivattomasti

Kun haluat merkittyjä tuotteita yritys- ja yhdistyskäyttöön helposti ja vaivattomasti. Olemme palveleva liikelahjakumppanisi ja promotuotteiden ammattilainen varustettuna kovalla tuotetuntemuksellalaajalla valikoimallanopealla toimitusajalla sekä erinomaisella asiakaspalvelulla.

Anna meidän tarjota ratkaisua!

Riitta Eriksson
050 377 5070
riitta.eriksson@coressa.fi
www.coressa.fi