RAE House Oy

Asiantuntemus, korkea laatu, luotettavuus ja yhteistyö

RAE House Oy on suomalainen perheyritys, perustettu vuonna 2007 ja sijaitsee Helsingissä, Munkkiniemessä. Yritys on keskittynyt myymään herkkutuotteita Välimerenmaista, varsinkin Kreikasta tai kuten paikalliset sitä kutsuvat Hellaksesta. Tuotteita tulee myös Italiasta, Espanjasta ja tietysti Halloumijuustot Kyprokselta.

Valikoimassa kaikki suosituimmat tuotteet kasvis-, meze- ja tapasruokailuun Suomessa. Ruokailussa erilaiset maut ovat tärkeitä, tuotteen tutkiminen ja maistaminen on ehdottoman tärkeää jotta saadaan maukkain tuote myyntiin Suomeen.

Tietysti haluamme toimia myös vastuullisesti ja eettisesti, sekä mahdollisimman ekologisesti. Olemmekin tuoneet lähes jokaisesta tuotteesta myös ekologisen luomu vaihtoehdon myyntiin. Kasvavassa valikoimassa on jo lähes sata tuotetta ja uutuuksia tulee jatkuvasti.

Meillä on tavoite tarjota jokaiselle paras kokemus Välimeren herkuista täällä Suomessa ja siksi olemmekin mukana paljon tapahtumissa ja pidämme maistatuksia kaupoissa niin sinäkin pääset tutustumaan tuotteisiin. Tuotteet löydät vähittäiskaupoista ja tietysti parhaista Välimerellisistä ravintoloista.

CORESSA

PR-tuotteita yritys- ja yhdistyskäyttöön helposti ja vaivattomasti. Olemme palveleva PR-tuotteiden ammattilainen kovalla tuotetuntemuksella, laajalla valikoimalla, nopealla toimitusajalla sekä erinomaisella asiakaspalvelulla.

Olemme erikoistuneet vastuullisiin tuotteisiin ja laajan valikoimamme johdosta pystymme tarjoamaan tuotteita aina räätälöidysti täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikä tahansa tuote, merkinnällä tai ilman.

Henkilökohtainen palvelu on ylpeyden aiheemme jolla varmistamme helpon tilauksen. Toimitamme tuotteet nopeasti ja vaivattomasti.

Riitta Eriksson
CORESSA PR-tuotteet ja toimistotarvikkeet
050 377 5070
riitta.eriksson@coressa.fi
www.coressa.fi

Yhdessä onnistumme!