RAE House Oy

Asiantuntemus, korkea laatu, luotettavuus ja yhteistyö

RAE House Oy on suomalainen perheyritys, perustettu vuonna 2007 ja sijaitsee Helsingissä, Munkkiniemessä. Yritys on keskittynyt myymään herkkutuotteita Välimerenmaista, varsinkin Kreikasta tai kuten paikalliset sitä kutsuvat Hellaksesta. Tuotteita tulee myös Italiasta, Espanjasta ja tietysti Halloumijuustot Kyprokselta.

Valikoimassa kaikki suosituimmat tuotteet kasvis, meze ja tapasruokailuun Suomessa. Ruokailussa erilaiset maut ovat tärkeitä, tuotteen tutkiminen ja maistaminen on ehdottoman tärkeää jotta saadaan maukkain tuote myyntiin Suomeen.

Tietysti haluamme toimia myös vastuullisesti ja eettisesti, sekä mahdollisimman ekologisesti. Olemmekin tuoneet lähes jokaisesta tuotteesta myös ekologisen luomu vaihtoehdon myyntiin. Kasvavassa valikoimassa on jo lähes sata tuotetta ja uutuuksia tulee jatkuvasti.

Meillä on tavoite tarjota jokaiselle paras kokemus Välimeren herkuista täällä Suomessa ja siksi olemmekin mukana paljon tapahtumissa ja pidämme maistatuksia kaupoissa niin sinäkin pääset tutustumaan tuotteisiin. Tuotteet löydät vähittäiskaupoista ja tietysti parhaista Välimerellisistä ravintoloista.

Coressa

Brändituotteiden ammattilainen

Coressa on palveleva liikelahjakumppanisi. Säästät aikaa ja rahaa ulkoistamalla liikelahjojen hankintasi meille. Tarjoamme palvelujamme suunnittelusta ja varastoinnista aina edelleenlähetykseen asti. Laaja valikoimamme liikelahjoja takaa, että pystymme toimittamaan tuotteen kuin tuotteen juuri sellaisella merkinnällä kun haluat.

Riitta Eriksson
050 377 5070
riitta.eriksson@coressa.fi